* Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με τη συνεργασία των Ελτα Courier Πόρτα-Πόρτα.
* Τα προϊόντα που είναι βαριά ή/και ογκώδη, όπως τα έπιπλα ή τα όργανα γυμναστικής, παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες. Τα μεταφορικά ποικίλλουν και δεν ισχύει η αντικαταβολή (Θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή/και μέσω e-mail για τη διαδικασία).
* Τα έξοδα αποστολής, υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, με βάση διάφορους παράγοντες, όπως μέγεθος, βάρος, είδος, κατηγορία, συνδυασμός προϊόντων κ.ά.
* Σε κάθε περίπτωση, ο υπολογισμός των μεταφορικών θα αναγράφεται πριν την ολοκλήρωση της αγοράς σας, στο πεδίο «Αποστολή».
* Δωρεάν έξοδα αποστολής ισχύουν σε συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και προσφορές.
* Η αποστολή των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, γίνεται εντός 24 ωρών, από την έγκριση της παραγγελίας.
* Σε προϊόντα τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, η αποστολή πραγματοποιείται το αργότερο, εντός του διαστήματος που αναγράφεται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος (π.χ. 1-3 εργάσιμες ημέρες).
* Ο χρόνος διαθεσιμότητας κάθε προιόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του. Ο χρόνος παράδοσης, διαφέρει από το χρόνο διαθεσιμότητας.
* Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες εντός πόλης, 2-4 εργάσιμες σε χερσαίους, νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές.
* Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για καθυστέρηση της επίδοσης δέματος λόγω εξωτερικών παραγόντων και ανωτέρας βίας.
* Οι παραγγελίες αποστέλλονται τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
* Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, συνήθως χρειάζονται 5-7 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε.
* Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.
* Όταν υπάρχει συνδυασμός προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος αποστολής ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής των διάφορων ανομοιογενών προϊόντων.
* Δυνατότητα αναζήτησης της αποστολής σας online στην ακόλουθη διεύθυνση.
* https://www.elta-courier.gr/search
* Αν ο τρόπος παράδοσης είναι παραλαβή από το κατάστημά μας Χρυσοστόμου Σμύρνης 180 στο Βύρωνα, η πληρωμή μπορεί να γίνει στο κατάστημα. Είναι σημαντικό πριν την προσέλευσή σας στο κατάστημα, να έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας μέσω ίντερνετ ή τηλεφωνικά, προκειμένου να σας επιβεβαιώσουμε ότι όλα τα είδη της προτίμησής σας είναι διαθέσιμα, καθώς και για τις ώρες παράδοσης. Οι παραλαβές από το κατάστημα, θα κρατούνται για 3 εργάσιμες ημέρες, έπειτα θα πραγματοποιείτα αυτόματη ακύρωση της παραγγελίας.
* Κατά την παραλαβή των προϊόντων, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία κι εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή φθορές να αρνηθείτε την παραλαβή και να μας ενημερώσετε εγκαίρως.