Α) Με αντικαταβολή. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων, στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφοράς, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας ή επισκεπτόμενοι τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας. Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει σε παραγγελίες που η παράδοσή τους πραγματοποιείται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) και όχι με μεταφορική εταιρεία. Με courier παραδίδονται προϊόντα που έχουν μικρό όγκο και βάρος. Βαριά και ογκώδη προϊόντα όπως έπιπλα και όργανα γυμναστικής, παραδίδονται μόνο με μεταφορική εταιρεία. Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, δεν ισχύει για κάποια συγκεκριμένα είδη (αναφέρονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας) Σημείωση: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, δεν ισχύει για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ (θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά / μέσω e-mail)

Β) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, προχωράτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του perfectmall.gr κι έπειτα ξεκινά η εκτέλεσή της. Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη κι ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας κι επιλέξετε εξόφληση μέσω τραπεζικής κατάθεσης, τα προϊόντα δεσμεύονται για εσάς όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, αυτόματα ακυρώνεται. Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Γ) Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Το perfectmall.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες τύπου VISA και MASTERCARD. Η εξόφληση του τιμήματος γίνεται εφάπαξ. Ο πελάτης ευθύνεται για την σωστή αναγραφή και το αληθές των στοιχείων της κάρτας και το κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από σύστημα online ασφάλειας, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλείς συναλλαγές. Εφόσον επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, ώστε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας. Σημείωση: Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, παραστατικά αξίας άνω των 500€ είναι απαραίτητο να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Έκδοση τιμολογίου: Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά, συμπληρώνετε το αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία παραγγελίας και καταχωρείτε τα φορολογικά στοιχεία που σας ζητούμε. Έτσι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα για επαγγελματική χρήση με γρήγορο και απλό τρόπο.

Σημείωση: Καταχωρήστε τα στοιχεία τιμολογίου με μεγάλη προσοχή, καθώς αυτά, καταχωρούνται αυτούσια, αυτόματα στο σύστημα τιμολόγησης.